Rochii de mireasa

Rochii de mireasa

Rafinate, delicate si elegante, rochiile de mireasa la moda in 2013-2014 se evidentiaza prin asimetrii, volumetrii spectaculoase, texturi fine si broderii superbe, toate reusind sa puna frumos in lumina orice silueta. 

Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Rochie de mireasa Adam
Culoare: alb   Rochiile de mireasa tip sirena duc la maxim feminitatea si senzualitatea unei mirese. Inspirate de siluetele creaturilor mitologiei grecesti, sirenele o insoteau pe Persefona si la porunca lui Demetru au cautat-o cand a fost rapita, cu un cantec caruia nu-i ..
2.390,00 RON
Rochie de mireasa Agahta
Material: tulle + aplicatii Culoare: alb   ..
2.490,00 RON
Rochie de mireasa Amber
Material: tafta Culoare: alb   ..
2.390,00 RON
Rochie de mireasa Annabel
Material: brocart Culoare: alb   Rochiile de mireasa tip sirena duc la maxim feminitatea si senzualitatea unei mirese. Inspirate de siluetele creaturilor mitologiei grecesti, sirenele o insoteau pe Persefona si la porunca lui Demetru au cautat-o cand a fost rapita, c..
2.490,00 RON
Rochie de mireasa Athena
Material: voal Culoare: alb   ..
2.390,00 RON
Rochie de mireasa Belinda
Material: brocart Culoare: alb   ..
2.190,00 RON
Rochie de mireasa Candace
Culoare: alb   Fiecare femeie viseaza sa fie si sa se simta ca o printesa in ziua nuntii ei, iar acest lucru este posibil multumita designerilor care au creat rochii de mireasa tip printesa pentru orice silueta si pentru orice forme, mai mult sau mai putin tonifiate. ..
2.890,00 RON
Bazat pe 1 recenzii.
Rochie de mireasa Cara
Culoare: alb   Rochiile de mireasa tip sirena duc la maxim feminitatea si senzualitatea unei mirese. Inspirate de siluetele creaturilor mitologiei grecesti, sirenele o insoteau pe Persefona si la porunca lui Demetru au cautat-o cand a fost rapita, cu un cantec caruia nu-..
2.790,00 RON
Bazat pe 1 recenzii.
Rochie de mireasa Cassandra
Material: tulle si aplicatii dantela, paiete si margele. Culoare: ivory deschis   ..
2.790,00 RON
Rochie de mireasa Cathie
Material: damasc Culoare: alb   ..
2.290,00 RON
Rochie de mireasa Catinca
Material: tulle Culoare: alb   Rochiile de mireasa tip sirena duc la maxim feminitatea si senzualitatea unei mirese. Inspirate de siluetele creaturilor mitologiei grecesti, sirenele o insoteau pe Persefona si la porunca lui Demetru au cautat-o cand a fost rapita, c..
2.290,00 RON
Rochie de mireasa Cecilia
Material: tafta brodata Culoare: alb   ..
2.090,00 RON
Rochii de Mireasa Diva Bride © 2014